Join Now for Free!

Upoznavanje žena Sajt

Na samom početku, da se razumemo. Svaka žena je posebna na svojstven način. Svakoj se drugaričije prilazi, svaka ima različita intresovanja, i ne prolaze iste fore kod svih. Jedna ceni momke sa lepim manirima, drugoj se sviđaju duhoviti tipovi, trećoj se noge odseku kad je neki dečki fiksira pogledom sa drugog kraja prostorije, a nekima se sviđaju momci sa nezavidnim karakterom i načinom ponašanja,loši momci. Kada se događa upoznavanje žena može se ići na dve mogućnosti, prva je spontanost, taj način nekada na kraju ispadne i najbolji jer se tako pokazuje pravo lice i karakterne osobine i ako se one svide toj ženi mogućnost za ozbiljnom vezom je velika. Druga mogućnost je dobra informisanost o toj devojci ili ženi, jer ako unapred znaš šta ona voli i šta voli kod partnera, to najbolje možeš saznati posmatrajući njene bivše veze ili jednostavno slušati njene reči jer jednom će sigurno reći šta joj se dopada kod određenih muškaraca, i onda se postaviš prilikom upoznavanja kao idealan muškarac, muškarac njenih snova. Ali takva moguća veza nema baš neku svetlu budućnost, jer to u većini slučajeva nisi ti, niti si muškarac kakvog ona traži. Upoznavanje žena je jedna mala nauka.

Ukoliko želiš da upoznaš neku ženu u kafiću, nikako nemoj na način tako što ćeš joj poslati piće, to je već odavno istrošena fora i žene imaju odbojnost prema tome, dobićeš samo negativan odgovor ili jednostavno sleganje ramenima, nego ako je tek došla sačekaj malo da se opusti i raskomoti pa joj onda priđi sa jednostavnom namerom upoznavanja ili ako je već duže vreme tu,priđi joj što pre jer će onda možda biti kasno. Isto važi i za klub ili splav. Svaku devojku,naročite malo starije oduševljava džentmensko držanje i ponašanje, čak i do tih granica ljubljenja ruke i pridržavanja kaputa ili jakne. Momci sa takvim ponašanjem uvek imaju privilegiju kod devojaka i najveće šanse za uspehom.

Treba znati pri svakom upoznavanju sa ženom i njene slabosti, to je možda i najbitnije od svega.Pri muvanju, ženska prva nesigurnost je u tome što ne zna „Šta on želi?“ Seks, usputnu avanturu, vezu, ništa? Rizik je jedina tehnika kojom se ona ovde služi, ali rizikujete i vi, jer ste sto posto sigurni da ona zna šta ona želi, i da je na vama da se u te želje uklopite. Drugi „tanak led“ na koji će zgaziti jeste kada se zapita „Da li je zainteresovan?“ Interesantno, isto se pitate i vi, zar ne? Da ne biste previše razmišljali, čitali između redova i tumačili znakove pokraj puta, nekim malim gestom joj pokažite da jeste. Olakšajte oboma. Baza broj tri je „Da li je sam?“ Dobro, ovo pitanje se mi ne pitamo često, ali ženama je to veliki problem. Njeno iskustvo naučilo ju je da ne veruje previše muškim slatkim rečima i obećanjima, jer se na kraju obično ispostavi da su već oprobane na nekoj drugoj. Iskrenost je ovde najbolja tehnika. Zašto je povrediti, ako ne morate. I krajnji crv sumnje je „Da li će me zvati?“ Poverenje je važna stvar u svakom odnosu. Ispunjenjem sitnih obećanja na početku doneće vam krupne koristi kasnije. Ako si rekao da ćeš pozvati, pozovi je.

Serbiandating.com je pouzdana internet stranica upoznavanja za srpske žene i muškarace iz Srbije (posebno Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac), Hrvatske (Zagreb), Bosne (Sarajevo), Crne Gore, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Nemačke, Austrije, Švajcarske, Francuske, Velike Britanije, Švedske, Italije, Slovenije, Rusije, Norveške i Finske.
Join Now for Free!