Besplatno se pridružite već sada!

Chat Upoznavanje Sajt

Od osnivanja prvih društvenih mreža do sada chat upoznavanje je postalo sastavni deo svačijeg života, sve više mladi troše svoje slobodno vreme na internetu stupajući u kontakte sa svojim ličnim prijateljima ali i do tada nepoznatim osobama. To se naročito upotrebljava od tzv. „Revolucije sajtova za upoznavanje“ , milijarde korisnika ovih sajtova su dokaz koliko je upoznavanje i druženje preko interneta postalo vrlo česta,svakodnevna,pojava.

Chat upoznavanje ima brojnih prednosti. Pre svega, počinje se bukvalno sa nule razgovor i odnos sa nekom osobom koja vam se svidela. Tako da je neutralisana mogućnost predrasuda i mogućih loših glasina koje te okružuju. Nekim osobama je mnogo lakše da preko poruke kažu šta imaju i šta osećaju nego uživo, tako da je ova vrsta upoznavanja idealna za stidljive osobe. Takve osobe postaju samouverenije i prelaze na viši nivo komunikacije potpuno oslobođen svakog straha. Tim načinom mogu da se pokažu najbolje strane neke osobe ali to isto tako može da bude mana ovakve komunikacije ako si ti ta/taj kojoj se javila osoba i pritom daje lažnu sliku o sebi. Razočaranje ume da bude vrlo bolno ako ti se dopala ta osoba koja u stvarnosti nije takva kakvom se predstavljala, a ti se pored toga vežeš za takvu osobu.

Kada se počinje chat upoznavanje, treba od početka nastupiti samouvereno ali sa vidljivo pokazanim osećanjima ili simpatijama prema toj osobi. On ili ona će tako videti da si ti karakterna osoba, a to je vrlo cenjena osobina, ali i da želiš nešto ozbiljno i iskreno da pokušaš sa njom ili njim.Naravno,preterana ozbiljnost se isključuje,mada to zavisi od godina te osobe, pokušaj da je/ga nasmeješ simpatičnim odgovorima. Sagovornik će uvideti da mu prija razgovor sa tobom i da uživa u njemu, to je velika prednost na samom početku. Ako želiš da stupiš u vezu sa osobom sa kojom komuniciraš treba od početka iskreno da govoriš i time zadobiješ njeno/njegovo poverenje. U što skorijem vremenu pokušaš da nađeš zajedničke teme sa tom osobom, tako se širi razgovor i bolje se upoznajete. Saznaj što više informacija o hobijima i stvarima koje ta osoba voli i mrzi da bi znao/znala gde bi išli zajedno i na šta trebaš posebno da obratiš pažnju u tvom ponašanju i okolini. Dopisujte se nekoliko dana i onda je/ga pozoveš da izađete, na uživo upoznavanje. Ukoliko pristane na viđenje, zadrži tu samouverenost i isto tako očigledne i naravno iskazane simpatije prema toj osobi i uspeh je zagarantovan.

Serbiandating.com je pouzdana internet stranica upoznavanja za srpske žene i muškarace iz Srbije (posebno Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac), Hrvatske (Zagreb), Bosne (Sarajevo), Crne Gore, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Nemačke, Austrije, Švajcarske, Francuske, Velike Britanije, Švedske, Italije, Slovenije, Rusije, Norveške i Finske.
Besplatno se pridružite već sada!