Besplatno se pridružite već sada!

Poznanstva Sajt

Poznanstva mogu nastati bilo gde, a u poslednje vreme je najlakše naći poznanika na internetu, na sajtovima za upoznavanje. Poznanici su veoma bitni ukoliko želimo da sa nekim stvorimo dublju komunikaciju. Poznanici ili poznanice nam često postaju bračni i vanbračni partneri sa kojima započinjemo vezu. Ta veza može da potraje a može i da preraste u ljubav, prijateljstvo a ponekad i u mržnju mada se to ređe dešava. Druženja, naročito ona brojna kakva možemo pronaći na internetu mogu da nam posluže i u drugim poslovima u realnom životu jer čovek koji nema poznanike nema ni život. Muškarci uglavnom na poznanice gledaju kao na buduće partnereu vezi ili u braku dok žene to drugačije gledaju i misle da se prvo sprijatelje i upoznaju sa karakterom poznanika pa tek onda da stupe u veću komunikaciju. Muškarci su otvoreniji i oni svoje poznanice često pitaju toliko direktno da se pola tih druženja tako završi. Žene jednostavno ne dozvoljavaju pristup takvim informacijama strancima sa kojima nisu u bliskom odnosu.

Muškarci lakše otkrivaju istine o sebi iako na početku glume nešto drugo. Neretko preteruju kada pričaju o svom izgledu, fizičkoj i mentalnoj snazi, karakteru i ekonomskoj moći dok žene taj deo uglavnom polako otkrivaju bez izvrtanja istine. Poznanstva mogu biti kvalitetna i manje kvalitetna, u zavisnosti od toga kakva je osoba koju poznajemo i koliko je detaljno poznajemo. Ako neku osobu poznajemo dovoljno postoji velika mogućnost da ćemo se sprijateljiti sa njom u budućnosti i da će umesto poznanika postati naš prijatelj a možemo doći u situaciju da sa njom imamo odnose koji mogu biti različitog karaktera a koji mogu dovesti do veze ili braka u nekom slučaju. Imati veliki broj poznanika neretko znači imati buran život pun događaja koji se dešavaju svakodnevno.

Mobilan život kako se popularno naziva predstavlja veliki iskorak u odnosu na tradicionalni život u svom okrugu kada bi poznanstva bila samo u okviru okruga, nikako dalje. Moderno društvo predstavlja nove modele koji mogu biti izuzetni u mnogim situacijama. Iako mnogobrojna iskustva ukazuju na to da su ona ipak previše površna to ne mora biti slučaj u svakoj situaciji koja se dogodi. Imati puno različitih poznanika suprotnog pola predstavlja veću mogućnost pronalaženja srodne duše, životnog partnera ili neke kratke veze koje će nam omogućiti da nastavimo boemski život prepun veza sa poznanicama i poznanicima. Možemo ih neretko sresti u budućnosti i sam susret sa njima može biti prijatan i neprijatan u zavisnosti od našeg i njihovog ponašanja tokom poznanstava.

Serbiandating.com je pouzdana internet stranica upoznavanja za srpske žene i muškarace iz Srbije (posebno Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac), Hrvatske (Zagreb), Bosne (Sarajevo), Crne Gore, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Nemačke, Austrije, Švajcarske, Francuske, Velike Britanije, Švedske, Italije, Slovenije, Rusije, Norveške i Finske.
Besplatno se pridružite već sada!