Besplatno se pridružite već sada!

Veze i Poznanstva Sajt

Veze i poznanstva , sastavni deo svakog coveka na planeti. Svako je bar jednom u zivotu imao vezu, i mnogo poznanstava. Zamislite zivot bez ijednog prijatelja i bez ijedne devojke ili momka. To nije zivot, vec zatvor! Komunikacija je najbitnija. A u danasnjem svetu, gde preovladavaju drustvene mreze, komunikacije se sve vise svodi na dopisivanje i internet veze, ili ti poznate kao sajber veze. Problem je i sto sve vise mlade dece stupa u veze, nezrela deca, sto je problem u drustvu, ne u samoj deci.

Svaki covek u zivotu treba imati bar jednog pravog prijatelja i mnogo poznanika. Bitno je za njegovu socijlanu licnost i kontakte u poslu i biznisu, sto si vise vidjen to vise prijatelja imas, to je tako uvek bilo ali ako pogldamo i osvrnemo se na prava prijateljstva, videcemo da je zapravo njih jako malo, danas covek coveku ne moze verovati, jer je tome doprinelo opet drustvo. Koliko god se trudili da steknemo pravog prijatelja, samo cemo vise biti zbunjeni i ulaziti u zablude o tome, jer pravih prijateljstava vise nema, zapravo ima, ali jako malo, zaista je tako.

Da se osvrnemo na veze opet, da bi imao vernog decka ili devojku, opet i ti moras biti takav, jer nikada ne mozes verovati partneru 100% , nikada ne znas na sta je sve spreman, jer smo dotle dosli. Veze i poznanstva su kljucni faktor zbog cega zivimo, zamislite da izadjete u grad sami, bez devojke ili druga, odete na utakmicu sami ili na plivanje, jako ruzno. A kada odete u drustvu, sve je drugacije. Za vezu nije potrebna samo fizicka lepota, vec i sarmantnost, pamet, i ostale cinjenice. Neko kaze da je za lepo devojku ili lepog decka potreban novac?! Ko to kaze, to uopste nije istina, mozes imati lepu devojku ili decka iako zaradjujes prosecno ali imas taj sarm koji moze osvojiti svaku devojku ili momka, to sto pricaju su obicne zablude. Koliko god se trudili da mislimo da je tako, neka podsvest nam govori da mislimo suprotno, tj da trenutno mislimo pogresno. Jer ne treba zavaravati sebe, treba biti onakav kakav jesi, nebitno da li ce se to nekome svidjati ili ne. Pokusajte da mislite svojom glavnom i da ne slusate sta drugi pricaju oko vas, nadjite devojku ili decka koji vam odgovara i sa kojim cete se slagati, jer cete vi najbolje znati kakva je ona / on, a ne neko ko je zna samo iz daleka.

Serbiandating.com je pouzdana internet stranica upoznavanja za srpske žene i muškarace iz Srbije (posebno Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac), Hrvatske (Zagreb), Bosne (Sarajevo), Crne Gore, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Nemačke, Austrije, Švajcarske, Francuske, Velike Britanije, Švedske, Italije, Slovenije, Rusije, Norveške i Finske.
Besplatno se pridružite već sada!