Besplatno se pridružite već sada!

Upoznavanje Sajt

Upoznavanje vam može pomoći da nađete srodnu dušu u današnjem svetu u kojem je sve teže I teže naći pravu osobu za sebe sa kojom bismo našli zajednički jezik I ostali zajedno ceo život. Sada se možete upoznati sa osobama koje želite online druženje ili nešto više. Sam čin upoznavanja može dovesti do veze I braka a ukoliko ne nadjemo zajednički jezik sa osobom sa kojom se upoznamo, možemo jednostavno da prestanemo da kontaktiramo sa njom na sajtu I sva komunikacija će prestati tako da nema obaveza da ostanemo u kontaktu dok u slučaju da nam se neko osoba koju smo upoznali svidi možemo se dogovoriti sa njom da se nadjemo I u pravom životu. To nekada može trajati nedeljama I mesecima a nekada nam je I sat vremena ćaskanja sa određenom osobom dovoljno da shvatimo da nam je ona srodna duša I da sa njome možemo nastaviti druženje I van interneta.

Pojedine osobe ne vole upoznavanje na internet dok I same ne probaju, a one najčešće nađu najbrže partnera na sajtovima za druženje. Kada se upoznamo sa nekim možemo mu dati broj telefona, ime ili ono što mi želimo dok možemo anonimno pričati I bez obaveze raskinuti vezu bez ičijeg znanja da je veza ikad I postojala. Upoznavanje postaje zanimljivo kada nas osoba privuče prvo fizički a zatim I svojim osobinama I veštinama, u zavisnosti od toga koja osoba je u pitanju. Ženske osobe pri upoznavanju prvo vole da upoznaju muškarca kao ličnost, a zatim obrate pažnju na fizičke predispozicije dok je kod muškaraca to drugačije I oni prvo obrate pažnju na ženine atribute, izgled I ponašanje, dok je karakter osobe tek u drugom planu.

Žene I muškarci pri upoznavanju drugih osoba se puno razlikuju. Dok žene pokušavaju što više da sakriju pojedine informacije od muškaraca, muškarci teže da baš te podatke otkriju I to dovodi do balansa među polovima koji se stalno održava. Muškarci su hvalisavi I vole da se predstavljaju kao bogati, moćni, snažni kada su na Internetu dok žene vole da ostanu misteriozne tokom upoznavanja i tako navlače muškarce da počnu da ih otkrivaju. Mnogi tokom upoznavanja kriju pojedine osobine i neretko kasnije kada se ta tajna otkrije izgube partnera zato što su tokom upoznavanja sakrili nešto od njega. Naravno ne treba ni otkriti sve jer partner ne mora da bude ona osoba za koju se predstavlja već može biti neka kriminalna osoba ili jednostavno neko ko se šegači sa vama i vašom željom da upoznajete srodne duše!

Serbiandating.com je pouzdana internet stranica upoznavanja za srpske žene i muškarace iz Srbije (posebno Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac), Hrvatske (Zagreb), Bosne (Sarajevo), Crne Gore, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Nemačke, Austrije, Švajcarske, Francuske, Velike Britanije, Švedske, Italije, Slovenije, Rusije, Norveške i Finske.
Besplatno se pridružite već sada!